Bli medlem!

Så hyggelig at du vil bli medlem av Juvente! Du kan bli medlem fra det året du fyller 12 år og betaler bare 50 kroner per år du er medlem. Melder du deg inn etter 1. juli kan du betale 100 kroner for dette året og neste år. De fleste medlemmene våre er mellom 12 og 26 år. Er du over 26 år, koster det 250 kr å være støttemedlem.

Ved innmelding bekrefter du også at du er enig i medlemsløftet vårt:

«Jeg ønsker en verden basert på menneskeverd, og avstår fra alkohol og andre rusmidler så lenge jeg er medlem av Juvente.»

Lurer du fortsatt på hvorfor du skal bli medlem? Her kan du lese noen grunner til å bli medlem i Juvente

Om Juvente: 

Juvente er en organisasjon av, for og med ungdom som ønsker en verden basert på menneskeverd og solidaritet der rusmidler ikke skaper problemer. Vi jobber med rusforebygging og ruspolitikk. Gjennom arbeidet vårt ønsker vi å skape gode, trygge og inkluderende ungdomsmiljøer over hele landet. Juvente er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral.

Vi arbeider aktivt for å minske drikkepresset i samfunnet, og mange av våre medlemmer er med i Juvente for å ha en arena der de vet at det ikke drikkes alkohol, der de blir akseptert for å være den de er, og for å være med på samlinger der de møter likesinnede ungdommer fra hele landet.

Gjennom Juvente får ungdom verktøyene de trenger for å engasjere seg i det de synes er viktig. Man kan være med på å skape gøye, rusfrie aktiviteter i sitt lokalmiljø og delta på sosiale og lærerike samlinger i Norge. Man får også mulighet til å delta på større samlinger i andre land, hvor ungdomsengasjement innen rusforebygging og ruspolitikk står sentralt. All aktivitet i Juvente er rusfri og vårt viktigste fokus er at ungdom skal ha rett til en god ungdomstid. Det er derfor organisasjonen heter Juvente – det betyr ”ungdomstid” på latin.

Henvendelser: 
Kontakt oss på Juvente@juvente.no eller 47486589.
Kontakt informasjon for sekretariatet og sentralstyret finner du her.

 

Oversikt over kjøpsvilkår: Standard-salgsbetingelser-for-forbrukerkjøp-av-varer-over-internett-Juvente