Intro image

Det er fortsatt ledige plasser på årets kuleste sommeropplevelse!

Trykk her for å sende inn din påmelding!

Sommerleir og landsmøte

Juventes sommerleir og landsmøte blir også i år et sted hvor Juvente-medlemmer fra hele landet møtes og har en fantastisk god sommeropplevelse! I å arrangeres dette fra fredag 3. august til fredag 10. august 2018 – og er en uke fylt med aktiviteter, sommervær og chill.

Aktiviteter

Ikke alt er hundre prosent spikret enda, men det blir en kul bli kjent-rebus når vi kommer, nattkafé, bål og allsang (hvis mulig), utekino, landsmøte og forskjellige kurs, bading, fotball- eller volleyballturnering, talentkonkurranse, mye tid å chille på, festmiddag, konsert og mye mer!

Sted

Vi skal være på Strandheim leirsted, som en idyllisk liten perle helt ytterst ved Oslofjorden. Det ligger ca. en times kjøretur fra Oslo (vi hjelper deg med reisen). Strandheim har ca 600 meter strandlinje, muligheter for bading fra egen stor brygge, fotballbane, volleyballnett og en naturskjønn tomt på over 30 mål til disposisjon. Leirstedet består av flere bygninger, med innesoveplass til alle, og store utearealer.

Reise

Alt du trenger å gjøre er å komme deg til Oslo, enten med fly, buss eller tog. Vi er fortsatt usikker på om vi setter opp en fellesbuss fra Oslo sentrum, eller om vi organiserer at folk reiser med en buss som går direkte fra Oslo bussterminal (rett i nærheten Oslo S). Vi anbefaler å bestille billetter i god tid, og dette er noe som vi gjerne hjelper deg med. Ta kontakt på sommerleir@juvente.no.

Pris

Selv om vi skulle ønske oss at det skulle være kjempebillig å dra på sommerleir, koster det en del å leie et leirsted en hel uke med matservering og alle aktivitetene vi skal gjennomføre. Vi har i år landet på en egenandel på 1800 kr, og inkludert i dette får du opphold og mat (frokost, lunsj, middag og tilgjengelig mat på kveldstid), sommerleiraktiviteter, landsmøtet og mye, mye mer.

Alle blir kontaktet om betaling når de melder seg på.

Hvem kan komme

Sommerleiren er selvfølgelig åpen for alle Juvente-medlemmer! Har du lurt på å bli med i Juvente, men har lyst å komme på et arrangement først? Da er sommerleiren det perfekte valget for deg – du har mulighet til å komme til samme pris som medlemmer! Hvis du skulle ønske å melde deg inn, har du muligheten til det under selve leiren.

Har du allerede meldt deg på, men vil ha med venner fra gjengen, klassen, fotballtreninga etc som kanskje ville vært interessert i Juvente? Meld de på! 🙂

Campaign image

Påmelding

Vi åpnet påmeldingen 17. februar 2018. Når du trykker på knappen under, blir du sendt til en ekstern side hvor påmeldingen skjer.

Trykk her for å melde deg på sommerleiren!

Lurer du på noe?

Petter Holstad – Sommerleir

Ansvarlig for sommerleiren 2018
926 96 496
E-post