Verving

Verving er skikkelig viktig. Det er faktisk en av de viktigste tingene du som medlem kan gjøre for Juvente. Stadig nye medlemmer er avgjørende for at Juvente skal kunne fortsette å tilby kule aktiviteter, holde aksjoner og jobbe for en bedre ungdomstid for alle. På disse sidene finner Juventebørsen, som gir deg poeng for både verving og flere andre ting, børspremiene du kan bytte poengene inn i, og noen tips og regler for vervingen.

Lykke til!

Bli med og få Juvente (langt) over 700 før sommerleiren!

Medlemmer er det viktigste vi har i Juvente, og vi vil gjerne ha flere! Derfor har sentralstyret nå sparket i gang en ny kampanje fram mot sommerleiren. Jo flere medlemmer, jo flere kule ting kan du som verver vinne, og jo mer må styret gjennomgå!

Les hele artikkelen

Send meg vervebrosjyrer

Ønsker du å melde deg inn kan du gjøre dette via nettsiden. Vi sender bare vervebrosjyrer til eksisterende medlemmer gjennom skjemaet under.

  • Er du usikker kan du skrive hvilken sammenheng du trenger de til, så tar vi oppi det vi tror du trenger. En standard sending har plass til 24 infoverveslipper og ca 10 avlange brosjyrer. Ønsker du flere er det også mulig 🙂