Intro image

En inkluderende russetid for alle

Bli Edruss!

Prosjekter > Edruss

Edruss

Om Edruss 

Russetiden skal være en morsom tid uavhengig av om man feirer med eller uten alkohol. For oss i Edruss er det viktig at de av oss som er russ skal kunne ta sine egne valg tilknyttet russetiden, og at ingen skal føle på en forventning eller et press om å måtte drikke alkohol for å være en av gjengen. 

Ønsker du en russetid uten alkohol? Registrer deg som Edruss for å bli en del av et alkoholfritt fellesskap i russetiden. Som synlig Edruss er du med på å skifte fokuset og å skape et mer inkluderende bilde av hva det vil si å være russ. 

 

Bakgrunn 

Edruss startet opp i 2013, og har vokst seg større hvert år siden da. Formålet med Edruss er å vise at russetiden kan være minst like gøy uten alkohol. 

I dag har de aller fleste hovedstyrene innført en regel om at alle drikkeknuter kan gjøres alkoholfritt. Det har også blitt økt fokus på skadevirkningene av å drikke mye alkohol i russetiden, samtidig som vi har sett en nedgang i ulykker og helseskader blant russ. 

  

Bli Edruss 

Som del av Edruss-gjengen får du en rekke fordeler. Ved registrering mottar du helt gratis en velkomstpakke i posten med Edruss-effekter som strykemerke og pannebånd. I tillegg ligger det en rekke Edruss-produkter i vår nettbutikk, inkludert hettegenser og parkas.   

Ønsker du å stå på Edruss-stand på russetreff alene eller med vennene dine? Vi sponser russetreff-billetter til alle som står på stand. 

Del av en russegjeng? Vi sponser også Edruss-gjenger som ønsker å være synlige edru forbilder i russetiden. Les mer her. 

Campaign image

Bli Edruss!

Her kan du registrere deg som Edruss. Ved å registrere deg som Edruss, skriver du under på at du velger å være edru hele russetiden.

Bli Edruss!

Prosjektledere

Elise Honningdalsnes

Prosjektleder
920 88 016
E-post

Kristine Flatnes

Prosjektleder
976 94 353
E-post