Ressurser for lokallag

Her finner du som sitter i et lokallagsstyre ressurser og informasjon du har nytte av i lokallagsarbeidet. Vi håper det kommer til nytte. Savner du noe? Gi beskjed til Juventekontoret, så skal vi få det inn!

Starte lokallag?

Ønsker du flere aktiviteter der du bor? Samtidig som du har lyst til å engasjere deg i organisasjonslivet? Finn ut av hvordan du kommer i gang her!

Les mer

Oppgaver i lokallags styret

Sitter du i lokallagsstyret og er litt usikker på hva du egentlig skal gjøre? Her får du en rask innføring i de forskjellige styremedlemmenes oppgaver og ansvar.

Les mer

Økonomiarbeid i lokallag

Her finner du alt du trenger å vite for å holde orden på økonomien i et lokallag og hvordan du søker om midler til aktiviteter.

Les mer

Årsmøte og årsrapport i lokallaget

To viktige oppgaver i et lokallag er å gjennomføre et årsmøte og levere årsrapport. Her finner du alt du trenger å vite om disse to oppgavene.

Les mer

Planlegge aktivitet

Her finner du tips til hvordan du kan gå frem for å planlegge en aktivitet og hva som kan være lurt å tenkte på for å komme i mål.

Les mer

Lokalt mediearbeid

Har du lyst til å uttale deg i media og fremme en sak du brenner for? Her finner du gode tips til hvordan du kan gå frem.

Les mer

Konflikthåndtering

Har det oppstått en konflikt i lokallaget? Her finner du hjelpemidler for hvordan du kan håndtere situasjonen på best mulig måte.

Les mer