BedreUten

Gjennom BedreUten ønsker Juvente å vise unge at det alltid finnes et godt alkoholfritt alternativer. Uansett om du skal på fest, byen eller middag.

Mojito Mocktail

Hva ønsker vi å oppnå?

Formålet med prosjektet BedreUten er å initiere den gode samtalen, samt oppfordre til individuelle refleksjoner rundt alkoholens rolle i eget liv og i samfunnet generelt.

Samtidig ønsker vi å viske ut skillene mellom dem som velger å drikke alkohol og dem som velger å avstå. På den måten vil vi sammen fremme en mer inkluderende drikkekultur i Norge, hvor individuelle valg og grenser blir akseptert

Mocktail
Klementin moctail

Målet vårt er å gjøre det lettere for deg å utforske den alkoholfrie livsstilen. I BedreUten-universet vil du finne nyttige artikler, gode tips, freshe alkoholfrie oppskrifter og mye annet motiverende innhold. I tillegg blir du invitert til å utforske sosiale trender, samfunnsendringer og egne individuelle valg knyttet til alkohol.

BedreUten har et ekstra godt øye til studenter. Vi er derfor tilstede på fadderuken rundt omkring i landet med vår alkoholfrie bar, og arrangerer i løpet av høsten mocktail-kurs på forskjellige høyskoler og universiteter.

For inspirasjon til god alkoholfri drikke må du gjerne sjekke ut vår Instagram, eller ta en kikk på BedreUten.no.