Hvorfor bli medlem?

Juventes visjon er en demokratisk verden basert på menneskeverd og solidaritet der rusmidler ikke skaper problemer.

Lokallag og aktivitetslag over hele landet

Hvis du bor i nærheten av et lokallag kan du være med på hytteturer, aksjoner, konserter, kurs, julebord, filmkvelder og mye mer. Se en oversikt over lokallagene våre her og hva som skjer på aktivitetskalenderen.
Er det ikke noe lokallag der du bor? Du kan enkelt starte et lag helt selv. Dere må være minst tre personer, men utover det er det lett å få penger til å arrangere deres egen aktivitet, og starte et rusfritt miljø i ditt lokalmiljø!
Vi har også noen aktivitetslag som man kan melde seg inn i tillegg til å være med lokallag. Aktivitetslagene er fokusert rundt en spesiell aktivitet, og arrangerer sine egne aktiviteter.

Nye venner fra hele landet – og resten av verden

På nasjonale arrangementer kan du treffe mange nye, kule og engasjerte mennesker, og vi tør å garantere at du får nye venner, både i lokallaget ditt og over hele landet. Du kan engasjere deg internasjonalt gjennom våer internasjonale samarbeidsorganisasjoner og prosjekter!

Aksjoner, ideologi og politikk

Juvente gjennomfører aksjoner for det vi står for. For eksempel aksjonerer vi mot alkoholsalg til mindreårige gjennom den kjente aksjonen Skjenkekontrollen og står på stand for en rusfri jul for barnas skyld gjennom prosjektet Hvit Jul.
Du kan lære om vår ideologi og alkoholpolitikk. Gjennom å delta på skoleringene i prosjektene Kolon og Myteknuserne kan du blant annet lære å snakke om alkoholkultur med jevnaldrende og hvordan du kan påvirke dagens politikk, samtidig som du har det kjempegøy!

Edru russetid

Du kan ha en edru russetid med oss. Juvente driver prosjektet Edruss som sponser russebiler og jobber for at alle skal ha ei kul russetid.

Du får Motiv i posten

Du kan lese medlemsbladet vårt Motiv som du får i posten flere ganger i året. Der kan du lese om saker Juvente engasjerer seg i, som fred, bistand, ruspolitikk, ungdom og mye, mye mer. Hvis du vil, kan du også bidra ved å sende inn saker og få dem på trykk.

Du blir med på å eie en bistandsorganisasjon

Gjennom Juvente er du med på å eie bistandsorganisasjonen FORUT! FORUT jobber med rusmidler og utvikling, kvinner og likestilling og barnerettigheter i seks ulike land i Afrika og Asia.

Er du klar for en bedre verden?

Hva mer er det å vente på? Bli med å jobbe for flere og bedre rusfrie fritidstilbud, en solidarisk ruspolitikk og et bedre liv for mennesker over hele verden!

Bli medlem