Bli med på SpillExpo!

, skrevet av Tina Joreid

Juvente skal ha stand på SpillExpo, og vi trenger akkurat DEG som frivillig!

I år blir standen vår et lite eksperiment  da vi har en opplevelsesstand under utvikling, som du får muligheten til å være med å teste ut. Det blir veldig spennende å sette opp prototypen til opplevelsesstanden, som alle besøkende får muligheten til å teste ut for første gang.

Her får akkurat du muligheten til å være med å bestemme videreutviklingen av denne.

Meld deg som frivillig her!

Vi trenger frivillige til å: 

  • Glimre på standen: Stå på standen vår og skape magi som bare ungdom kan.
  • Inspirere andre: Fortelle andre unge om de utrolige mulighetene som venter dem i Juvente, hvor inkludering og samhold er nøkkelord.
  • Forme fremtiden: Være en budbringer av muligheten til å ha en reell innflytelse på utviklingen av vår banebrytende Opplevelsesstand – her kan du virkelig sette ditt preg på fremtiden.

Du fil få:

  • Gratis inngang på SpillExpo
  • Gratis mat for våre frivillige.
  • Vi dekker reiseutgifter til og fra SpillExpo for våre frivillige.
  • Attest. CV – bygging er aldri feil.
  • Mulighet til å delta på gratis kurs i forkant for å lære om samtaleteknikker.
  • Møte interessante ungdommer, og utvide ditt nettverk.

Følg oss gjerne på sosiale medier

Har du lest disse?

Unik og spennende prosjektstilling for studenter!

Ser du etter en deltidsjobb ved siden av studiene dine? Da er kanskje denne stillingen perfekt for deg! Som studentambassadør for BedreUten blir du en nøkkelperson i vårt engasjement for å fremme rusfrie alternativer og en mer inkluderende drikkekultur. Du får en unik mulighet til å påvirke og forme studentmiljøet, bidra til et sunnere og ... Read more

Les mer

Vervekonkurranse – Sammen kan vi klare det!

Hei! Juvente trenger din hjelp. Vi står dessverre i fare for å miste en stor del av den økonomiske støtten vi får fra staten hvis vi ikke er over 700 betalende medlemmer under 26 år før vi glir over i 2024. I skrivende stund er vi 443 medlemmer under 26 år. Vi er veldig glade ... Read more

Ungdommer som gir hverandre en klem

Les mer

Juvente håper mydighetene tar de nye kostholdsrådene på alvor!

De nye kostholdsrådene er tydelige, noe vi er veldig glade for. Nå håper vi at myndighetene vil ta de nye kostholdsrådene på alvor, og komme med en klar og tydelig anbefaling om å la alkoholen ligge. Sarah har skrevet en kronikk om saken, den kan du lese her!

Les mer