Kontingent

Å være medlem i Juvente koster 50 kroner i året. Du må betale hvert år for å bekrefte medlemskapet ditt og kunne være med i lokallaget ditt, delta på diverse arrangementer, kurs, sommerleirer, aksjoner og så videre. Kontingenten er også viktig for Juvente, siden de gjør det mulig for oss å arrangere aktiviteter for medlemmer. 

Hva koster det?

Betalingen gjelder for kalenderåret man betaler, bortsett fra 100 kroners-medlemskap, som tilbys nye medlemmer etter 1. juli, og dekker kontingenten for inneværende og neste år. Kontingentsatsene bestemmes av landsmøtet, og er for tiden:

  • Nytt medlem: 50 kr
  • Nytt medlem etter 1. juli (kontingent for inneværende og neste år): 100 kr
  • Fyller 27 i år eller er over 27 år, uansett: 250 kr

Hvordan betale?

Det er flere måter å betale kontingenten din på

Vipps: Åpne Vipps, velg «Betal» og søk opp «Kontingent Juvente» (115507). Vipps 50 kroner og husk å skrive navnet ditt i meldingen.

Bankkort Vi bruker Paypal som leverandør av tjenesten, men det er ikke nødvendig å bli Paypal-kunde for å betale, du kan også bruke Visakortet eller MasterCardet ditt. Er du Paypal-kunde fra før, og har Paypal-penger på kontoen, må disse brukes. Trykk her for å komme til betaling med kort.

Nettbank/faktura: Hvert år sendes det ut faktura. Betal denne i nettbanken, så er det gjort! Husk å oppgi riktig KID-nummer, så vi vet hvem sin innbetaling det gjelder. Hvis du ikke har fakturaen tilgjengelig, sender vi deg en ny en så fort vi kan, helt kostnadsfritt.

Kontant: Det hender at vi tar imot betaling på større arrangementer, samt at lokallagene selv også tar imot betaling. Dette varierer fra gang til gang. Juventekontoret tar også imot kontantbetalinger – bare kom innom.

Spørsmål?

Hvor finner jeg fakturaen min? Har jeg betalt kontingenten min? Uansett hva du lurer på – ta gjerne kontakt med Juventekontoret. Send en e-post til juvente@juvente.no, eller ring 23 21 45 50.

Ønsker du å få tilsendt betalingsinformasjon utenom dette kan du fylle ut skjemaet under, så vil du få dette tilsendt.

Kontaktpersoner

Cathrine Michelle Hansen Lindgård

Organisasjonssekretær
993 46 932
E-post