Kontingent

Å være medlem i Juvente koster 50 kroner i året. Du må betale hvert år for å bekrefte medlemskapet ditt og kunne være med i lokallaget ditt, delta på diverse arrangementer, kurs, sommerleirer, aksjoner og så videre. Kontingenten er også viktig for Juvente, siden de gjør det mulig for oss å arrangere aktiviteter for medlemmer. 

Hva koster det?

Betalingen gjelder for kalenderåret man betaler, bortsett fra 100 kroners-medlemskap, som tilbys nye medlemmer etter 1. juli, og dekker kontingenten for inneværende og neste år. Kontingentsatsene bestemmes av landsmøtet, og er for tiden:

  • Nytt medlem: 50 kr
  • Nytt medlem etter 1. juli (kontingent for inneværende og neste år): 100 kr
  • Fyller 27 i år eller er over 27 år, uansett: 250 kr

Hvordan betale?

Det er flere måter å betale kontingenten din på

Vipps: Åpne Vipps, velg «Betal» og søk opp «Kontingent Juvente» (115507). Vipps 50 kroner og husk å skrive navnet ditt i meldingen.

Bankkort Vi bruker Paypal som leverandør av tjenesten, men det er ikke nødvendig å bli Paypal-kunde for å betale, du kan også bruke Visakortet eller MasterCardet ditt. Er du Paypal-kunde fra før, og har Paypal-penger på kontoen, må disse brukes. Trykk her for å komme til betaling med kort.

Nettbank/faktura: Hvert år sendes det ut faktura. Betal denne i nettbanken, så er det gjort! Husk å oppgi riktig KID-nummer, så vi vet hvem sin innbetaling det gjelder. Hvis du ikke har fakturaen tilgjengelig, sender vi deg en ny en så fort vi kan, helt kostnadsfritt.

Spørsmål?

Hvor finner jeg fakturaen min? Har jeg betalt kontingenten min? Uansett hva du lurer på – ta gjerne kontakt med Juventekontoret. Send en e-post til juvente@juvente.no, eller ring 23 21 45 50.

Ønsker du å få tilsendt betalingsinformasjon utenom dette kan du fylle ut skjemaet under, så vil du få dette tilsendt.

Kontaktpersoner

Tina Joreid

Organisasjonssekretær
454 91 304
E-post