Kirkevik

Kirkevik er ungdomsorganisasjonen Juventes største eiendom. Bare en time unna sentrum finner man Kirkevik feriehjem, rett ved Oslofjorden.

Hytte. Kirkevik

Om eiendommen

Eiendommen består av en stor tomt, et kjøkken med spiserom, en sovesal, toaletter, dusjer, garderober, vaskemaskin, et oppholdsrom, fotballbane, utebenker, kullgrill med mer.

Kirkevik kan leies både av Juvente-lag og av eksterne leietakere. I 2019 er det også mulig å leie i sommerferien, men vi vil sette i stand annekset så det er fortsatt åpent for alle Juvente-medlemmer til å komme og dra som man vil.

Kirkevik ligger på Nesodden. Man kommer seg dit med båt til Nesoddtangen, deretter buss til Nesodden kirke. Det er også lett adkomst med bil.

Praktisk informasjon og vanlige spørsmål

  • Hva er kontonummeret til Kirkevik? Det er 1503 65 34467.
  • Jeg har rota bort fakturaen, hvordan får jeg ny? Send en epost til kirkevik@juvente.no med navn og tidspunkt for oppholdet.
  • Hvor ligger nøkkelen? Nøkkelen ligger i en nøkkelboks på veggen til kjøkkenbygget, du får tilsendt kode når fakturaen er betalt.
  • Er det noe vi ikke kan bruke? Alt kan brukes som dere ønsker så lenge det ryddes opp igjen og etter behov vaskes. Eneste unntak er bygget som heter Annekset på grunn av brannregler.

Bilder

Priser

1-25 personer

3500

pr døgn

26-35 personer

4500

pr døgn

Over 35 personer

5000

pr døgn

  • Har du flere enn 35 personer som skal være på Kirkevik? Vi har bare 35 soveplasser, men det er mulig å sove i telt ute på gressplenen.
  • Mulighet for egne priser for lag og prosjekter tilknyttet Juvente, IOGT, DNT-Edru Livsstil og Juba – ta kontakt for rabattkode!

Booking

Bookingskjemaet skal fungere bra nå, men får du ikke bekreftelse innen rimelig tid så sjekk spamfilteret og ligger det ikke der så send gjerne mail til kirkevik@juvente.no. Velkommen!

Available
Booked
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Vilkår

  • Vi leier bare ut til organisasjoner, skoler, barnehager og andre liknende grupperinger. Private anledninger som konfirmasjoner etc. er dessverre ikke mulig, men det kan gjøres unntak om du tar personlig kontakt og er langvarig medlem av Juvente.
  • Før du booker, må du lese vår leiekontrakt med instruksjoner og reglement rundt leieforholdet, oppholdet, brannsikkerhet med mer. Du finner det her: last ned pdf. Husk at denne skal signeres og legge igjen i permen på Kirkevik.
  • Du må starte et leieforhold på en grønn dag, og kan avsluttes på både grønne og røde dager. Det er innsjekking og utsjekking kl. 13 hver dag.

Kontaktpersoner

Liv Marie Bendheim

André Thomassen Haugen