Sjøstrand (Møvig, Kristiansand)

Gå til Booking (ekstern)

Kontaktperson(er)

Tore Mydland

Hyttestyreleder, Sjøstrand
901 96 776
E-post

Google Map of 58.1001249,7.980222899999944

Sjøstrand er et landsted, beliggende på Møvig, ca 8 km sørvest for Kristiansand sentrum. Stedet er eid av Juvente, og har vært i Juventes eie siden 1921. Eiendommen brukes ofte til aktiviteter i Juvente-regi, og leies ut til andre organisasjoner. Hytta blir også benyttet som fritidseiendom av medlemmer og venner av Juvente.

For å leie på Sjøstrand, kontakt Tore på utleie@sjostrand.no eller mobil 901 96776.

Hyttene

Hovedhytta

Hovedhytta er opprinnelig fra 1700-tallet, med har blitt modernisert et par ganger siden den tid. Den består av gang, kjøkken, stue og to soverom i 2. etg. Kjøkkenet er stort, har masse skapplass, to kjøleskap, frys og kjøkkenbord med spiseplasser. Stua ble pusset opp i 2006, og fremstår som et koselig samlingspunkt, med spisebord og sofagrupper. Kjøkkenet inneholder også det meste av nødvendig utstyr. I 2. etg. er det to soverom, hver med 7-8 sengeplasser (køyer) og ekstra madrasser.

Uthuset

Uthuset inneholder verksted (kun for hyttestyret), redskapsbod (båtutstyr etc.) og to bad, et til hvert kjønn. Badene har dusj, toalett og vask, og har varmekabler i gulvet.

Sjøboden

Sjøboden ligger litt for seg selv, i forhold til de andre hyttene på eiendommen, på godt og vondt. Nærmere bestemt ca 40 meter borte, på andre siden av odden. Sjøboden er cirka 40 m2 stor, og har en flott terrasse vendt mot sør. Den inneholder stue m/ kjøkkenbenk, to soverom (2 + 3 sengeplasser) og et toalett (snurredass og vask). I tillegg er det soveplass til 4-5 stykker på hemsen. Sjøboden inneholder kjøleskap, komfyr, kjøkkenting, dyner/puter m.m.

Hytte Øst og Hytte Vest

Dette er to identiske hytter, som ligger rett ved siden av hovedhytta. Hyttene, som er på 24 m2 hver, inneholder stue m/ kjøkkenkrok og to soverom (2 + 2,5 soveplasser) og har egen terrasse. De er fullt utstyrt med kjøleskap, hybelkomfyr, kjøkkenutstyr etc. Dyner og puter følger også med.