Juvente søker engasjerte aktivitetsledere!

, skrevet av Juvente

Juvente søker nå etter aktivitetsledere som ønsker å bruke noen uker av sommerferien på å skape aktivitet for ungdommer i byer rundt om i landet.

Denne sommeren ønsker vi å tilby inkluderende og rusfri aktivitet flere steder i landet. Aktivitetslederjobben er en flott mulighet til å lære om organisasjonen vår, ved ikke minst å lære bort til andre. I tillegg får du muligheten til å være med å skape meningsfulle aktiviteter og et fellesskap for ungdommer.

Vi trenger aktivitetsledere til disse ukene:
– Uke 25: mandag 20.06 til søndag 26.06
Uke 26: mandag 27.06 til torsdag 30.06
Uke 27: mandag 04.07 til søndag 10.07
Uke 32: mandag 08.08 til søndag 12.08

Vennligst oppgi hvilke uker du er interessert i å jobbe. Du må være tilgjengelig hele uka, og kunne jobbe minst en av ukene nevnt over. Det er lov å søke om å jobbe en uke eller alle sammen. Alle søkere må være tilgjengelig for opplæring i Oslo 17.-19. juni. Arbeidssted vil være der vi har lokallag. Fordeling av områder vil foregå etter at søknadsfristen er ute.

Arbeidsoppgaver:
– Arrangere og lede morsomme aktiviteter for ungdom
– Stå på stand for å promotere aktiviteter og verve nye medlemmer
– Holde tett kontakt med kontoret gjennom jevnlige møter

Forventninger/egenskaper:
– Kreativ og løsningsorientert
– Opptatt av å se alle og skape et inkluderende fellesskap
– Evne til å knytte relasjoner og lede andre i aktivitet og samtale
– God arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
– Flink til å ta ansvar og steppe inn der det trengs
– Være idérik og ha interesse for å sette i gang aktiviteter
– Evne til å arbeide godt selvstendig og i team

Kvalifikasjoner:
Vi søker deg som er over gjennomsnittet glad i å møte nye mennesker, positiv innstilt og gira på å verve og skape aktivitet.

Du bør være mellom 15 og 26 år, og ha god kjennskap til organisasjonen. Du må være eller bli medlem i Juvente. Det er fint hvis du har noe erfaring med å arrangere aktiviteter, men dette kan kompenseres med at du er initiativrik, lærevillig og motivert for jobben. Gode samarbeidsevner er viktig.

Førerkort kl. B er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyr:
– En spennende og lærerik sommer fylt med aktiviteter og verving
– Muligheten til å skape gode rusfrie miljøer
– Opplæring i Oslo 17.-19. juni
– God veiledning og oppfølging gjennom hyppige møter

Honorar
Du får et honorar på 4000 kroner per uke. Reise og opphold dekkes de steder dette eventuelt blir nødvendig. Kosttillegg etter egen avtale.

Smittevern:
Vi følger korona-situasjonen tett, og administrasjonen vil legge til rette for at deres innsats kan utføres på en trygg og forsvarlig måte. Dersom dere har spørsmål om dette, ta kontakt.

Søknad/Kontakt
Skriv en kort e-post med hvorfor du ønsker å være med, og hvilke uker som passer innen 7. april til sarah@juvente.no. Du vil få svar på om du er valgt ut innen utgangen av april. Ved spørsmål kontakt Sarah (sarah@juvente.no / 457 31 336).

Følg oss gjerne på sosiale medier

Har du lest disse?

Unik og spennende prosjektstilling for studenter!

Ser du etter en deltidsjobb ved siden av studiene dine? Da er kanskje denne stillingen perfekt for deg! Som studentambassadør for BedreUten blir du en nøkkelperson i vårt engasjement for å fremme rusfrie alternativer og en mer inkluderende drikkekultur. Du får en unik mulighet til å påvirke og forme studentmiljøet, bidra til et sunnere og ... Read more

Les mer

Vervekonkurranse – Sammen kan vi klare det!

Hei! Juvente trenger din hjelp. Vi står dessverre i fare for å miste en stor del av den økonomiske støtten vi får fra staten hvis vi ikke er over 700 betalende medlemmer under 26 år før vi glir over i 2024. I skrivende stund er vi 443 medlemmer under 26 år. Vi er veldig glade ... Read more

Ungdommer som gir hverandre en klem

Les mer

Bli med på SpillExpo!

Juvente skal ha stand på SpillExpo, og vi trenger akkurat DEG som frivillig! I år blir standen vår et lite eksperiment  da vi har en opplevelsesstand under utvikling, som du får muligheten til å være med å teste ut. Det blir veldig spennende å sette opp prototypen til opplevelsesstanden, som alle besøkende får muligheten til ... Read more

Les mer