Kolon er lansert!

, skrevet av Sarah

533ffd25-401e-4818-a0d6-43c5f9803bd7Vi jobber hele tiden med å spre kunnskap om alkohol og rusmidler, og med å oppfordre ungdom til å ta selvstendige valg. I år har vi utviklet et nytt e-læringsopplegg som vi skal bruke sammen med ung-til-ung-metodikk når vi er ute og snakker med ungdom.

E-læringen er utviklet i samarbeid med Helsekompetanse i Tromsø, og tar for seg temaer knyttet til ungdom, rus og å ta egne valg. Kolon har allerede blitt testet på flere av våre medlemmer, samt konfirmantgrupper og skoleklasser, som har gitt gode tilbakemeldinger på plattformen!

Konkurranse!

Som Juvente-medlem skal du få være blant de første til å teste ut Kolon! Ikke nok med det, tre av de som gjennomfører e-læringen (det tar ca. 15 minutter) vinner en Juvente-goodiebag!

Slik går du frem for å være med:

  1. Gå inn på juvente.no/kolon
  2. Når du har gjennomført hele opplegget, ta et bilde av endelig poengsum
  3. Send bildet med navn og adresse til konkurranse@juvente.no
  4. Vent i spenning!

Trekningen skjer 5. desember – så alle som gjennomfrer e-læringen og sender inn poengsummen til oss innen da er med i trekningen!

Følg oss gjerne på sosiale medier

Har du lest disse?

Bli med på SpillExpo!

Juvente skal ha stand på SpillExpo, og vi trenger akkurat DEG som frivillig! I år blir standen vår et lite eksperiment  da vi har en opplevelsesstand under utvikling, som du får muligheten til å være med å teste ut. Det blir veldig spennende å sette opp prototypen til opplevelsesstanden, som alle besøkende får muligheten til ... Read more

Les mer

Juvente håper mydighetene tar de nye kostholdsrådene på alvor!

De nye kostholdsrådene er tydelige, noe vi er veldig glade for. Nå håper vi at myndighetene vil ta de nye kostholdsrådene på alvor, og komme med en klar og tydelig anbefaling om å la alkoholen ligge. Sarah har skrevet en kronikk om saken, den kan du lese her!

Les mer

Juvente svarer Unge Høyre om utvidede åpningstider for alkoholsalg

Fredag 16. juni publiserte VG en kronikk skrevet av Adrien Lenerand fra Unge Høyre. I kronikken argumenterer han for at man burde utvide åpningstidene for alkoholsalg. Juvente kunne ikke vært mer uenig, og heldigvis fikk vi vår stemme hørt vi også. Tirsdag 20. Juni ble vårt tilsvar publisert. Dere kan lese hele saken på her!

Les mer