Intro image

BINGO FOR MEDLEMMER OG LOKALLAG

BINGO! 

Hei og velkommen til BINGO!

For å få til litt konkurranse mellom medlemmer, og mellom lokallagene kjører vi i gang med BINGO. Reglene  er enkle: fullfør oppgavene i bingorutene, rapporter inn og få premier!  Noen oppgaver i bingorutene er ganske lette å gjennomføre, mens andre krever litt innsats. Det er viktig at dere dokumenterer de utfordringene dere gjennomfører og rapporterer det inn når dere er ferdige, slik at dere kan få premier til slutt! Rapportering skjer på e-post til sandra@juvente.no. Under bingobrettene står det litt informasjon og hjelp til hvordan dere kan løse oppgavene og få BINGO.

PREMIEOVERSIKT

MEDLEMMER:

1 rad = 2 børspoeng eller Juvente t-skjorte

2 rader = 4 børspoeng eller Juvente-drikkeflaske

Ramme = Juventehettegenser eller 6 børspoeng

Fullt brett = Overraskelse!

Førstemann til fullt brett = GRATIS SOMMERLEIR 2020!

NB: Du kan bare velge en av premiene på listen.

.

LOKALLAG:

1 rad = Valgfritt spill verdi 300 kroner

2 rader = Velg mellom popcornmaskin, softismaskin, sukkerspinnmaskin eller valgfritt spill verdi 500 kr.

Ramme = Donasjon til FORUT (1000 kr) eller høyttaler

Fullt brett = Lokallags t-skjorter!

Første lokallag til fullt brett = Skumparty!

NB: Laget kan bare velge en av premiene på listen.

BINGO FOR MEDLEMMER

FORKLARINGER:

 • Post noe om Juvente på sosiale medier: Har du et fint Juvente-minne? Eller kanskje vil du bare skryte av organisasjonen du er med i? Du kan også velge å dele noe fra Juventes Facebook eller Instagram, eller skrive noe om et av Juventes prosjeketer? Husk å tagge Juvente i det du deler.
  .
 • Send en kul aktivitsetsidé til lokallagsstyret i ditt område:
  Tenk ut en kul idé til noe lokallaget der du bor kan gjøre. Klikk her for å se hvilket lag som er nærmet deg. Alle lokallag har sin egen e-postadresse (lokallagsnavn@juvente.no) som du kan skrive til.
  .
 • Delta på et arrangement i Juvente regi: Her kan du delta på både lokale og sentrale aktiviteter. Sjekk ut aktivitetskalenderen for oversikt over hva som skjer framover. Dersom det ikke ligger noe ute kan du ta kontakt med lokallagsstyret. Kanskje kan dere finne på noe sammen?
  .
 • Skriv et innlegg til Motiv: Du kan for eksempel skrive om hva du liker med Juvente, hvorfor du ble medlem eller om interessene dine. Det er også hyggelig om du deler ditt beste Juvente-minne, en morsom historie eller skriver et debattinnlegg. Har du vervetips eller andre nyttige bidrag blir vi også kjempeglad. Les mer om Motiv her.
  .
 • Verv en venn (eller uvenn): Få en person mellom 12 og 26 år til å bli medlem organisasjonen. Informasjon om Juvente og gode grunner til hvorfor de skal bli medlem finner du på denne linken.
  .
 • Betalt medlemskontigenten for 2019: Enkelt og greit, 50 kr til Juvente. Lurer du på om du har betalt? Send en mail til juvente@juvente.no, så får du svar på om du har betalt og god eller hjelp til hvordan du gjør det.
  .
 • Skriv et takkebrev til kontoret eller Juventes sentralstyre: Her er kan du skrive om hvorfor du ble medlem, hvorfor du fortsatt er medlem eller hvorfor det er viktig for deg at Juvente finnes. Du kan også si “takk for at dere skaper et bra ungdomsmiljø og gode rusfrie møteplasser” eller noe annet hyggelig.
  .
 • Hør en episode av podcasten «La oss snakke om»: Søk opp podcasten vår på Spotify, iTunes eller SoundCloud og hør en episode.
  .
 • Delta på Skjenkekontroll eller stå på stand: Hør i medlemsgruppa på Facebook om noen skal ha skjenkekontroll. Eventuelt kan du få med deg minimum en under 16 år og en over 18 år, som er medlemmer av Juvente, og arrangere selv. Dersom du synes det er vanskelig å få til en skjenkekontroll kan du stå på stand. Du kan du enten arrangere din egen, eller bli med på en av standene som skal være på ulike ungdomsskoler i november og desember! Les mer om vervestand her eller ta kontakt med juvente@juvente.nofor mer informasjon.
  .
 • Gå med Juvente merch en hel dag på skole eller jobb: Ha på deg noe med synlig Juvente logo eller trykk på hele dagen, en dag du er på skole eller jobb (eventuelt fra 7-22). Send gjerne et bilde til sandra@juvente.no. Har du ikke Juvente merch? Sjekk ut Juventebutikken.
  .
 • Lik Juventes Facebook-side: https://www.facebook.com/juventenorge/
  .
 • Send en julehilsen til et Juvente-medlem: Send en melding med «god jul» og noen hyggelige ord til noen du vet er Juvente-medlem.
  .
 • Skriv et innlegg i FB-gruppa om hvorfor du er medlem: Skriv litt om hvorfor du er medlem i Juvente og del det i medlemsgruppa på facebook. Legg gjerne med noen koselige bilder fra aktiviteter du har vært på.
  .
 • Få en venn til å betale medlems-kontingenten sin: Spør vennene dine om de har betalt kontingenten sin. Denne kan du også gjøre sammen med verving av et nytt medlem.
  .
 • Signer Hvit Jul: Hvit jul er en nasjonal kampanje som drives av JubaJuvente og IOGT i Norge. Kampanjens mål er å få flere til å drikke alkoholfritt i julen, slik at barn og unge får feire jul med trygge og nærværende voksne. Klikk her for å lese mer. Husk å ta bilde av skjermen når du har signert, slik at vi kan godkjenne når du skal hente ut premien.
  .
 • Vær frivillig for Hvit Jul: Det er mange måter å være frivillig for Hvit Jul. Du kan for eksempel stå på stand eller dele kampanjen med dine venner og følgere i sosiale medier. Les mer om mulighetene her.

BINGO FOR LOKALLAG


FORKLARINGER:

 • Reise på skolebesøk/ arrangere stand: Spør lokallagsfadder om det er satt opp stand i området deres, eventuelt arranger selv. Dere kan for eksempel stå på en skole, et kjøpesenter, et lokalt arrangement eller på en festival. Både vervestand, godteri mot rasisme og Hvit Jul-stand er godkjent. Dere kan lese mer om vervestand her.
  .
 • Ta et kreativt bilde av lokallagsdeltakerne på et arrangement/ lag en lokallagssang: Ta et kult eller kreativt bilde av deltakerne på et arrangement. Bildet kan dere legge ut på sosiale medier og/eller sende inn til sandra@juvente.no. Et annet alernativ er å lage en lokallagssang. Spill inn lydopptak eller lag musikkvideo? Og send inn.
  .
 • Bruk 10 – 15 min i starten av en aktivitet på et Juventerelatert tema: Det kan være en debatt, en kort innføring i et tema eller en samtalesirkel der alle deler sine tanker og meninger om et relevant tema. Ta gjerne kontakt for å få tips.
  .
 • Få med nye folk på en aktivitet: Enkelt: Ha en aktivitet hvor det er folk som aldri har vært på en Juventeaktivitet før! Kanskje har dere allerede invitert noen da dere hadde stand. Et annet tips er å oppfordre alle til å ta med seg en venn.
  .
 • Inviter minst 100 personer til et FB-arrangement eller heng opp plakater: Lag et facebook-arrangement for aktiviteten dere skal ha, og inviter minst 100 personer fra deres venneliste. Alternativt kan dere henge opp plakater og invitere folk til aktivitetene deres på denne måten. Plakatene kan dere henge opp på skolen, nærbutikken, biblioteket, i idrettshallen eller andre steder hvor de blir sett.
  .
 • Har styre- eller medlemsmøte: Sett opp et styremøte og planlegg masse moro for laget eller arranger et medlemsmøte hvor medlemmene blir invitert inn til å være med å planlegge de neste månedene for lokallaget.
  .
 • Arranger en aktivitet man ikke har arrangert før: Sjekk ut aktivitetsbanken for mange spennende, nye aktiviteter dere kan prøve. Det er kun fantasien som setter grenser!
  .
 • Skriv et innlegg til MOTIV: Skriv om hva lokallaget gjort, skriv litt om styret/ lokallaget og deres tilknytning til Juvente eller noe annet som engasjerer lokallaget. Les mer om Motiv her.
  .
 • Arranger en aktivitet med juletema: Snart er det jul, og det betyr at vi må ha juleaktiviteter!
  .
 • Ha minst to lokallagsaktiviteter i kalenderen på juvente.no: Planlegg minst to aktiviteter og legg dem inn i aktivitetskalenderen. Prøv å ha to aktiviteter der på samme tid.
  .
 • Send inn og få godkjent lokallagets dokumentasjon: Det er viktig at lokallaget har all dokumentasjon på plass, både rapportering og økonomiarbeid. Klikk her for å lese mer om dette. Når alt er på plass sender dere en e-post til juvente@juvente.no.
  .
 • Del minst tre innlegg  på lokallagets sosiale  medier i perioden: Enten om det er instagram, facebook eller snapchat. Del minst tre innlegg på lokallagets sosiale medier.
  .
 • Spis pepperkaker og/ eller drikk julebrus på en aktivitet: Denne sier seg selv. Kanskje dere kan ha smakstest på  best pepperkaker eller julebrus?
  .
 • Arranger en ideologisk aktivitet: Bestill inn noe digg mat, gå ut på aksjon, arranger skriveverksted, ha debatt, lærerik quiz eller snakk om et Juvente-relatert tema. Se gjerne etter inspirasjon i aktivitetsbanken.

Kontaktpersoner

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
23 21 45 50
E-post

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post

Ida Braaten

Organisasjonssekretær
971 93 885
E-post

Kaja Mæsel Wadkin

Styremedlem
482 45 897
E-post